11. heinäkuuta 2014

Kiitos kaikille kommenteista :) Olette ihania :) Laittaisin sydämiä tähän, mutta olen aika varautunut sydänten käyttäjä :D Tietäkää kuitenkin että kommenttinne merkitsevät paljon.

Voisin laittaa jotain kuvakoostetta mitä tässä on tullut tehtyä nämä kuukaudet.. Ainakin siten muistan osan tapahtumista :D Kuvaan nykyään sitten kännykällä koska muuta kameraa ei ole, joten jos kuvien laatu järkyttää silmiänne, valitan, laatu tulee pysymään samana kunnes saan a) lottovoiton b) säästettyä rahaa kameraan :D

Aikaa ennen eroa käytiin Salossa AutoSaloon messuilla katselemassa hienoja tuunattuja autoja ja pyöriä :)


Eron jälkeen, mutta vielä Naantalissa asuessani kävimme kaverin kanssa Turussa myymässä Henrikin pihakirppiksellä vähän tavaraa :) Todella idyllinen paikka!


Juhannuksena sisareni miehineen ja tyttärineen tuli käymään uudessa kodissani ja kävimme katsomassa Naantalissa kokon sytyttämisen. Tai kokkojen, Kultarannan ja Kuparivuoren, jossa siis olimme :)
Sitä ennen kasasimme suvun voimin juuri ostamani vuodesohvan, olikin souvi :D Saatte sisustuskuvia joskus :)


Ai niin, täällä Raisiossa on myös Alppiruusupuisto, sielläkin tuli pistäydyttyä nyt ihan ensimmäistä kertaa :)


Muutenkin on tullut kuvailtua jonkun verran, olen tehnyt pyörälenkkejä suht säännöllisesti. Taidan jättää seuraavaan kertaan mm. kuvia päivän Rauman reissulta sekä nassukuvia että Taivassalon louhoksen kuvat.. Ja muita :)

Nyt katson vielä yhden jakson Klikkaa mua -sarjaa Katsomosta :) Sitten nukkumaan, huomenna on kriisin paikka, 30 vuotta tulee täyteen!! ;)
Sain siskolta puhelun tänään illalla, tulevat tänne huomenna käymään :) Katsotaan josko illalla menisi kaverin grillipirskeisiin tai Raision Bluestorille kuuntelemaan :) Alkuperäinen suunnitelmani oli mennä Kultarantaan opastetulle kierrokselle päivällä, mutta eiköhän suku voita kirkkaasti :)


Öitä!

2 kommenttia: