7. joulukuuta 2013

Ehtoota. Nyt on vaihtunut kuukausi ja "kiireetkin" on jääneet taakse. Koulun avoimet ovet & myyjäiset sujui tosi hyvin ja meidän luokkaretkirahastokin karttui todella mukavasti :) Porukkaa oli paljon liikkeellä, mikä oli tosi kivaa :)
Seuraavana päivänä oli Retrotori ja siellä oli tosi kiva tunnelma. Brunssi oli taas niin kertakaikkisen mahtava, etten syönyt koko päivänä enää mitään muuta. Yhden teekupin sain juotua. Huh. Namskis namskis!!

Torstaina kävin kaverin kanssa hiukan shoppailemassa :) Nyt on muutamat joululahjat melkein valmiina :)

Eilinen itsenäisyyspäivä meni jotenkin "ohi", vaikka tulikin katsottua juhlat Tamperetalolta. Mies lähti päivällä ja mökille ja tulee vasta huomenna.

Tänään on loikoiltu, käyty kaupassa, leivoskeltu ja imuroitu. Joulukoristeita on kaivettu hiukan esiin ja tontut pääsivät laatikosta pois. Vielä pitää katsoa mitä koristeita jostain vielä löytyy..

Seuraavaksi vähän kuvasaastetta:


Tämä kuva näyttää kummasti valottuneelta, mutta syynä on kirjoituslipaston vieressä ollut päällä oleva jalkalamppu..


Joskus aiemmin käytiin kaverin kanssa ikeassa ja ostin tuollaisen lampaantaljan tuon keinutuolin päälle. Nyt se on paljon siedettävämpi. Herr ja Frau Gosig ovat tyytyväisinä siellä kiikkustelemassa.

Meidän "joulukuusi".


Vähän kynttilöiden polttoa.


Tontut vakivartiopaikalla.


Tämän kipon ostin Postista joskus syksyllä. Oli tarjouksessa 3e.


Ikeasta ovat muuten myös nämä numeroidut lippulappuset joita olen viljellyt joka puolelle. Pieni tuikkukippo on H&M:ltä.


Pöllökoriste on Muovitukusta, mutta varmaan niitä myydään muuallakin.


Viimevuodelta oleva koriste. Mihinkähän olen laittanut sarjan sydänkoristeet?

H&M:ltä on myös tämä uusi pyyhe. <3

Nyt voisi mennä hetkeksi ehkä katsomaan töllöä. Huomenna on Naantalissa joulumarkkinat, katsotaan poikkeaisiko siellä :)

3 kommenttia:

  1. Haaveilen lampaantaljasta, tuo teidän taljanne on kutsuvan näköinen. Ovat hyvät taljat vain aika hintavia :/.

    Onko teilläkin traakkipuu "joulukuusena"? Meille ei oikeata kuusta osteta, mutta traakkipuu on saanut toimia joulupuuna ja hyvinhän se toimii kun alle mahtuu paljon lahjoja ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isot oikeat taljat on kyllä tosiaan arvokkaita.

      Öm, ensin kysymys: onko tuo kasvi traakkipuu? :D Itsellä ei ollut hajua mikä kasvi se on.. Minkähän sortin traakkipuu tuo oikein on?
      Meille ei tule joulukuusta joten sain ekstemporee -idean ja koristelin tuon :D Meillä ei oikein ole lahjojakaan ikinä, mutta mahtuisihan niitä tuonne :D

      Poista