14. marraskuuta 2013

Tjah. Jos sitä sit lätkäsis Pyhäinpäivältä jääneitä kuvia eetteriin.
Ei oikein ole ollut bloggausfiilis, eikä oikein muukaan fiilis. Selkä on juminut iät ja ajat ja nyt ehkä se alkaa helpottaa. Kävin röntgenissä kuvauttamassa selän ja tuloksena on lievä skolioosi ja kaksi alinta selkärangan nikamaa ovat lähentyneet toisiaan (tosin sanoen se väli on painunut kasaan). Mutta tuo on kuulemma suht yleistä kolmikymppisillä jo. Hoitona tähän selkään on jumppa ja fysio. Okei, ja ehkä se painon pudotuskin auttaisi asiaa, mutta kele kun vaikeaa se on! Antasko joku mulle jostain sitä inspiraatiota ottaa läskistä niskasta itteä kiinni? Ärh.

Stressaa muutenkin huono rahatilanne. Laskuja tunkee ovista ja ikkunoista ja kun yksi palkka on saatu hukattua niihin, niin seuraavaa palkkaa odottaa jo uusi pino laskuja. Mie stressaan, mies stressaa ja mie stressaan kun mies stressaa. Ja sit mä ostan jotain mässyä vähillä rahoilla ja stressaan lisää/lihon lisää/teen selän kipeämmäksi. Argh. Haluisiko joku ottaa mut vaiks kuukaudeksi täysvalvontaan, niin että ei päästäs mua muualle kun lenkeille ja jumppaan? :D

Mut ne kuvat. Mitkä piti laittaa.
Mies auttoi Pyhäinpäivänä kaveriaan nostamaan paatin ylös ja laittamaan sen talvikuntoon. Minä menin sitten muuten vain paikanpäälle paparatseilemaan. Aika pilvistä oli, mutta välillä pilkahti aurinko.
















Illalla käytiin Naantalissa hautausmaalla. Oli kaunista :)

Raumalla käytiin viime lauantaina. Kaupoilla, sukulaisissa, kavereilla ja haudoilla. Meni koko päivä ihan kevyesti. Lähdettiin kymmenen aikaan ja oltiin kotona joskus seitsemältä.

Ensi lauantaina on hirvipeijaiset. Mennään taas kun viime vuonna ei taidettu olla.

Ja sit yks väli viikonloppu ja sitte onkin lauantaina koulun avoimet ovet ja sunnuntaina Retrotori.. Huh huijaa. Sit on joulukuu!

6 kommenttia:

  1. Jotenkin sitä pienituloisessa perheessä kasvaneena aina ajattelee, että jos vaan sais tarpeeksi rahaa, niin kaikki huolet häviäisi. Ei se varmaan niin olis, vaikka oleminen kyllä helpottuisikin. Elämä osaa kyllä järjestää uutta murehdittavaa tilalle...

    Muista jumpata selkää! Minäkin olen istunut koko syksyn... :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se muita huolia poistais, mutta ne rahalliset.. Välillä tuntuu että ne on ne suurimmat huolet ja ne sitten aiheuttaa stressiä eli kaikenmaailman sairastelua henkisesti ja fyysisestikin. Jos olis koko ajan sen verran ettei tarttis joka riivatun penniä laskea.
      Koitan jumppailla! :)

      Poista
  2. Kauniita kuvia :). Olethan käynyt kuvablogissamme katsomassa minun ja muiden otoksia? Itseltä esillä räpsyjä, muilta ihan oikeita valokuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Olen käynyt siellä silloin tällöin ihastelemassa teidän upeita kuvia, wow!

      Poista
  3. Tänne voi tulla täysvalvontaan! :D Kaveri totesi koulussa eilen että ei jaksais tämmöstä mitä teen, eli koulun jälkeen kotiin hetkeksi koiran kanssa ja syömään jotain, sitte bodypumppiin. Tiistaina oli jopa liikuntavapaapäivä, mutta senkin vietin iltapävästä iltaan kaupungilla. Keskiviikkona salille, oli tarkotus mennä myös tanssitunnille ensin mutta nilkka sanoi että ei :( Torstaina koulu oli esteenä zumballe, hemmetin neljänpäivät! Tänään bodypumppiin, jo oli aikakin :D Ainut ongelma on sitte vaan se että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken. Ei oo hirveesti sitä aikaa että sais ihan rauhassa vaan mähötä ja olla itsensä kanssa, kattoa vaikka leffoja ja kutoa/tehä koruja :/ No jospa sitäki jostaki taas kohta tulis, kun pääsee näissä uusissa opiskeluissa vauhtiin ja lukkarikin kenties välillä muuttuilee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitto kun asuisit lähempänä. Vai hakisko oikeen jotain saikkua perusteena täysvalvonta? :D
      Sä oot kyllä ihme epeli, en mä jaksais. Kun mä just haluan mujua kotona ja ottaa rennosti :D En oo vielä saanut liikunnasta niin hyvää fiilistä että se voittaisi kotona löhöämisen tai koruilun.

      Poista