8. toukokuuta 2013

No niin. Pitihän se arvata. Nyt kun olis sitä omaa aikaa päivittää blogia, niin mulla ei ole hajuakaan mitä kirjoittaa, eikä muistikuvia siitä mitä on tullut tehtyä :D
Mutta en varmaan paljon valehtele jos sanon, että koulua koulussa, koulua kotona ja puutalkoita kotona. Oisko siinä pähkinänkuoressa.

Koulussa on enää yksi ISO rutistus edessä ja hirvittää selviänkö siitä. Pakko olisi. Ensimmäinen opinnäytetyö ja olen taas ihan kuutamolla. Koulu loppuu just nyt apua missä ajassa teen sen?? Pientä paniikkia ilmassa. Onneksi (vai miten sen ottaa) en ole ainoa panikoija.

Ompelu loppui ja kirjonta samoin, tehtävät on palautettu. Materiaalioppia ja matematiikkaa jäljellä aineina joista tulee kai koe. Onneksi ei enempiä kokeita ole tulossa.

Kotona ollaan tosiaan oltu puusavotassa, ollaan oksittu melkein tyngiksi meidän omenapuut joita ei ole karsittu vuosikausiin. Varmaan ainakaan kymmeneen vuoteen. Myös luumupuu sai lähtökäskyn, kirsikkapuitakin harvennettiin. Tai sanotaan niin että kirsikkapuuviidakosta tuli muutaman kirsikkapuun rykelmä.
Ihan naurettavaa miten avaralta kaikki näyttää. Katsotaan sitten miltä pian alkaa näyttämään kun lehdet ja kukat puhkeavat.

Vapun räpsyjä. Mulla on uudet pihapopot. Nokialaiset. Olisin halunnut lilat, mutta ne oli loppu. Käy nää pinkitkin :D Pihalla oli jo vappuna hiukan kukoistusta, nyt vielä enemmän.




Joskus vapun aikoihin kävin hiukan pyörälenkillä ja kamerakin oli mukana. Tuosta jostain vanhasta muuntajakopista tai mistälie tuli aika pelottava kun kokeili eri asetuksia kamerassa.


Toinen ryijykin on muuten valmis, ovat vielä koululla, mutta laitan kuvaa sitten kun pääsevät kotiin seinälle.

Mutta koska en millään saa päähäni että oliko mulla jotain asiaakin, niin annan olla. Elossa jokatapauksessa. Kesälomaa odotellen. Onneksi nyt on pitkä vknloppu. :)

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että teikäläisessäkin henki pihisee :). Yritin laittaa sulle sähköpostia, mahtoikohan tulla perille...?

    Pinkit pihapoposi mätsäävät hyvin ryijysi väreihin :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, en ole huomannut postiasi, vastasin siihen nyt heti. En yleensä käy tuolla katsomassa usein, kun sinne tulee vain nämä blogin uudet kommentit.

      Oon tämmönen aika mätsäävä ihminen :D
      Meillä huomaa hyvin kuka on tehnyt minkäkin työn, kun on niin omat värit kaikilla :D

      Poista
  2. Oujes, päivitys! Kyllä varmasti selviät koulusta, mikset muka sitä tekisi? :)

    Huu, tuosta muuntajakopista tulee ihan Twin Peaks mieleen. Katsotaan sitä iltaisin Netflixistä. "The owls are not what they seem"... Hrr.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuossa on vain aika tiukka tuo aikaraja ja yhtäkkiä pitäisi uuden jutun kanssa tehdä opinnäytetyö.. Apuva. No, katsotaan miten "ämmän käy".

      Haha, pitäisi tosiaan katsoa joskus tuota TP:tä, en muista siitä juuri mitään, kun en ole katsonut kuin pari jaksoa joskus ja ainoa mitä siitä tiedän on juuri tuo lause :D

      Poista