26. joulukuuta 2012

Toivottavasti kaikilla oli rauhalliset ja rentouttavat pyhät!

Meillä aletaan pikku hiljaa palata elävien kirjoihin, jotenkin. Minulle tuli kuitenkin se pienempi tauti, vaikka pitkään olen omaani jo sairastanut. Yskää ja niistämistä riittää vieläkin. Mies sen sijaan sai oikein kuumetaudin, monta päivää koko ajan 38-39 astetta kuumetta. Kävi päivystyksessä ja sai antibioottikuurin. Itse en lähtenyt, kun olo on muuten jo normaali (sellainen ihan vetämätön mikä nuhan jälkeen on), yskää lukuunottamatta.

Joulu meni siis aika hissukseen, syötiin se mikä maistui, varauduttiin terveeseen jouluun ruokapuolella, nyt saadaan syödä innolla että saadaan kaikki pois ennen kuin menee vanhaksi :D

Ei käyty missään, eikä kukaan käynyt, vaikka alkuun oli puhe kaffetella naapureiden kanssa joulupäivänä. Ymmärrettävistä syistä peruimme kutsun.
Siitä tulikin mieleen, pitää tehdä ne joulutortut vielä vaikka uudeksivuodeksi, kun nyt jäi tekemättä...

Olin ollut kohtalaisen kiltti, sillä sain muutaman lahjan (vaikka pukki ei ollut lainkaan lukenut toivelistaani). Onneksi saamani lahjat korvasivat tuon puutteen :) Ihania juttuja :)

Mies oli tilannut mulle aivan superihanan kukkaron!! <3 <3 On vähän epämuotoinen, kun jo täytin sen kortti- ja rahapaljoudella ;D


Desthea antoi lahjaksi ihanan joulukuusenkoristeen!! <3 Todella kaunis. Ja ei, mulla ei ollut tälläista entuudestaan :) Kiitos!

Vihreä istutus on lahja itselleni, samoin uusi pöytäliina. Mies nikotteli hetken, ei ymmärtänyt että miksi ostin mustan liinan :D Ei se siitä ole jälkeen päin mitään sanonut. Minusta liina on juhlava, vaikkei suoraan olekaan jouluinen. Ei sen pitänytkään.

Tiikun lähettämästä paketista löysin ihanan pikkuisen pöllökukkaron/pussukan ja pöllöavaimenperän <3 (okei, myös suklaata, mutta kotitonttu taisi syödä ne jo heti alkuunsa....) Aivan ihania ja just mun väriset!! Kiitos!
Jo aiemmin mainitsin vanhan ystävän lähettämän kortin ja pienen lahjan. Tällainen suloinen pikkuinen kilisevä pöllökännykkäkoru sieltä tuli! Ihana sekin, kiitos Nawu <3

Kotitonttu pitää vahtia. Kaikenkaikkiaan ihan ok joulu, vaikka menikin sairastaessa.

Raumallekin ehtii menemään sitten myöhemmin, haudalle ja siskon perheen luo. Lahjojakin olisi siihen suuntaan. Ai jai, kyllä ne pitää toimittaa sinne asap!


5 kommenttia:

  1. Tuo pienempi pölliäinen lensi muuten Köpiksestä tänne (tai varmaan Kiinasta, mutta Tanskan-reissulla sen tapasin). :)

    VastaaPoista
  2. Onpas vinkeä pöllökukkaro! Pöllöjä on näköjään paljon liikenteessä, kun niitä laskeutui pari minunkin blogiini ;). Sairastaminen on ihan hanurista. Se ei edes helpotu vaikka olisi kuinka paljon kokemusta aiheesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöllöjä on ihan liikaa joka puolella. Tai siis niitä ei voi olla koskaan liikaa, paitsi siinä tapauksessa että niitä kaikkia ei saa itselle kun ei ole kaikkeen varaa :D
      Totuuden sanoja sairastamisesta!

      Poista
  3. Toi tumma liina on kyl oikeesti tosi tyylikäs, valkonen ois ihan tylsä. :D Eikä toi näytä mustalta tai mitenkään synkältä ku se on tollanen kauniin hohtavapintainen, kivalta näyttää koristeetkin sitä vasten. :)

    VastaaPoista