7. joulukuuta 2012

Ihan omituista olla perjantaina kotona. Melkeen syyllinen olo kun ei ole koulussa :D Hah. Ja vapaata on vielä maanantainakin. Kyllä nyt kelpaa. Ens viikolla sitten vimonen rutistus, sitä seuraavalla on pari päivää koulua ja alkaa joululoma.

Tiistaina on koe, katselin äsken koealuetta ja saatan ehkä, ehkä, päästä siitä läpi ;D No joo, ei tuo työvälineoppi ole niin paha, kuin viimeisen koulupäivän sidosopin koe, josta en pääse läpi. Onneksi on uusinnat. Ei jaksa miettiä nyt, kun tuntuu että koko ajan on stressaamista koulusta.

Eilen oli rento päivä, en tehnyt oikein mitään enkä tainnut kovasti edes stressatakaan.
Illalla katsottiin Tuntematonta ja Linnan pukuloistoa. Oli siellä muutama todella upea asu, mutta sitten totuttuun tapaan niitä aika kummallisiakin..

Sain miehen jopa juomaan itsenäisyyskahvit ja syömään mustikkamuffinsit, ja oli meillä oikein kynttilät palamassa ja kaikki.


Saara Kankaanranta oli pukeutunut todella kauniiseen asuun. Ensin vähän kakistelin, kuten juontajatkin, mutta makusteltuani asiaa totesin että jumantsuika, puku on upea! Haluan.

Ikkunan läpi otettu kuva kurrelaisesta Itsenäisyyspäivän aterialla :D Yöllä paikalla tepasteli pihakettumme. Aamupäivällä laudalla oli vilskettä, oli tinttiä jos jonkinlaista ja vielä mustarastaskin.

Mies kävi keskiviikkona isovanhempiensa talolla ja pengoskeli siellä jotain nurkkia. Löysi mökille suloisen pienen astiakaapin, jossa on alla pyyheteline ja naulakoita.
Lisäksi se bongasi sieltä pari vanhaa Gastrol -peltipurnukkaa, ilman kansia tosin. Mutta aika makeita vaikka johonkin sisustukseen, eikö:


Kävin tänään vähän ostosreissulla, Muovitukussa ja Jätti-Rätissä. Hankinnassa oli erityisesti tulostettava tarrapaperi (miksi sitä sanotaan, semmoisia A4 arkkeja), kansioita ja kangas myyntipöytään. Kaikki löytyi plus hiukka ekstraa :D
Muunmuassa pöllökortti + kuori ja lisää tonttuja...


Itsenäisyyspäivän jälkeinen pöytä :D Tiedä miten alan noita tonttuja istuttaa jonnekin, kun ajatuksena olisi saada tuohon pöydälle vielä toinen tuollainen violetti kynttilä..

Nyt pitää maksella laskuja ja jos sitten orientoituisi joko ompelemaan koneella tai käsin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti