2. elokuuta 2012

Siivotessa kyl tulee ikävä pienempää kämppää. Ei ihan peace of cake näin helteillä. Nyt on imuroitu ja pesty lattiat, osa pölyistä pyyhitty. Vielä jotain pyyhkimisiä ja peilin pesua, sitte ois valmis. Tai siis.... Mä imuroin tosiaan jotain puoltoista tuntia sitten ja nyt on jo lattiat täynnä kaikenmaailman murusia ja jostain ihme koloista keskelle lattiaa eksyneitä pölyhöytyviä... En ala, en tosiaan. Mistä ne tulee ja miksei ne tule sillon kun imuroin...
No jaa, ihan sama, mies ei nyt sitten vissiin menekään mökille niin kun se ehtoolla tai joskus tulee kotiin reissusta niin menee puol tuntia ja kämppä on taas kapum. Se siittä vaivannäöstä ja ajatuksesta että saisin olla ees yhen ehtoon yksin.. No, onhan mulla tässä nyt omaa aikaa kun se on tuolla jossain kaveria auttamassa ja vissiin ehkä ainakin käymässä siellä mökillä. Mutta semmonen hiukan pitempi oma rauha ois välillä pop. Elättelen toivoa että ensi viikolla vois olla rauhaa jos sais sen menemään mökille.. Koska muuten sitä rauhaa ei varmaan ole kun mies sai juuri kuulla että ekat kolme viikkoa töissä on päivävuoroa. Paipai rauhalliset illat. Oon mä kyllä ihan kamala valittaja joo, mutta silti..
Helpompi valittaa kuin alkaa esim ajatella koulun alkua johon on apua enää jotain 10 päivää!!! Hiukka jo jännittää, ihan jo koulu itsessään, ihmiset, aineet ja se miten hoidan itseni sinne kouluun. Bussimatkat tulee maksamaan aika paljon ennen kuin saan sen opiskelija-alennushommelin. Uh. Toivottavasti mulle tulee pian se positiivinen rahapäätös..
Siivoamisesta vielä, että kun nyt kerran on sukulaisia tulossa käymään niin haluaisi että kämppä olis ees jossain kuosissa.. Kun osa niistä sukulaisista on sellaisia "imuri ja luuttu kädessä joka päivä" -tyyppejä ja voin vaan kuvitella kun ne miettii mielessään että mitä mä täällä teen päivisin kun meillä ei paikat kiillä... No hemmetti, en ainakaan kulje pölyrätti kädessä... Ei mulla nyt sentään niin köyhä elämä ole... Ja jokainen huushollaa kai tavallaan. Hitto, näytän niille kaikille vaan heti ensmäitteksi tuon emalikyltin, sori vaan että missasitte kotini kun se oli puhdas viime viikolla... (tai mun tapauksessa puoltoista tuntia sitten murrr)
Nappasin muutamia kuvia kämpästä, pitäisiköhän laittaa niitä vanhempiakin tänne kun ne kerran hävisi vuodatuksestakin.. Ehkä teen kämpälle oman sivun :D

Tässä on tuo kirjoittamani hylly vihdoin seinällä, kyltti koristeena ja muutama meikäläisen valokuvakin on päässyt seinälle.
Vihdoin on yläkertakin hiukan sen näköinen kuin pitää.. Tässähän oli ennen sellainen kamala vanha valkoinen toimistopöytä. Samanlainen oli makuuhuoneessa ja lisäksi aulassa oli vanha toimistohyllykkö; purin ne joku aika sitten itse, kun miehellä käsi oli esteenä. Aika homma sekin.
Makkarin kulmassa on mun korupöytä. Sain vihdoin korutkin roikkumaan seinälle, koukut on yksi löytö Tuurista.

Nappasin tästäkin kulmasta kuvan, kun en muista onko aiemmin ollut. Hahaa, tyylikästä kun ruokapöydän vieressä on kaasusäiliö, onneksi se mätsää väreihin :D Terassi on rempassa ja kaasusäiliö on sisällä sillä aikaa.
Alakerran eteisessä on tällainen vanha telefooni. Miehen isovanhempien kotoa.



Muutama hassu "pyyhekuva" :D

 Keittiössä on tuommoiset pellavantyyliset käsipyyhkeet, saatu eräältä tutulta lahjaksi.
Alakerran remointoimattomassa vessassa on samanlaiset koukut ja lisäksi tuollainen isompi "towels" -kyltti, jonka löysin aikoinaan raisiosta kirppikseltä. Nuo pyyhekoukut on Tarjoustalosta, muistaakseni 2-3e kappale. Tekstejä oli "kädet", "tassut", "vieraat", "kasvot", "wc" ja "sauna", jos oikein muistan.

Mies kävi hakemassa yksi päivä ison satsin rounduppia tai jotain, kun nuo rikkaruohot rehottaa joissain kohdin pihaa aika villinä. Samalla reissulla minä sain itselleni ihan omat puutarhahanskat :D
Heh. Ehkä näillä koskiessa kasvit ei kuukahda. Joskus kirjoitinkin että saatiin kaksi tyrniä ja kaksi vattua pihalle laitettavaksi, toinen tyrni koki kohtalonsa joko miehen ruohonleikkurin kautta tai jotenkin muuten katketen, toinen vatuista, se isompi, kuihtui paikalleen. Hassua, olisin voinut veikata että pienempi niistä olisi luovuttanut. No, ensi kesänä voisi kokeilla laittaa niitä uusiksi.
Ulko-oven edessä meillä on ollut yksi kukkanen ruukussa, sen olen jotenkin onnistunut nitistämään, ehkä se olisi pitänyt siirtää isompaan ruukkuun.. Tjaa,a, saattaa olla ettei hanskatkaan tee musta puutarhuria :D Kummasti kyllä olen jotenkin saanut pidettyä sisällä olevat kasvit suht kuosissa, miniorkideanikin on kasvattanut uuden varren josta tulee nuppuja, vaikka olin aika varma että sille saa heittää hyvästit. No, katsotaan jos se jaksaisi pinnistellä epämääräisessä hoidossani uusiin kukintoihin.. Hah, ja orkideat ovat vielä vaikeita hoidettavia. Lol. Kaikki muut kuukahtaa paitsi se vaikein :D

Tjaah, meniskö sitä pölyjen kimppuun vai tekiskö Ähtäripostausta... Hmm..
Hei muuten, bloggeria kauemmin käyttäneet (tai picasaa, kummasta johtuukaan), miksi jotkut kuvat latautuu tänne nurin niskoin vaikka ne olisi oikein päin koneella? Jouduin nytkin kääntämään paintilla kaikki kuvat vasemmalle, että ne näkyvät täällä oikein päin... Vai näkyykö ne teille miten? Hjelp??

EDIT: MYÖNTEINEN PÄÄTÖS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ensi viikolla tekemään siitä työkkäriin sopimusta :) :) :)

6 kommenttia:

  1. Ikävä kyllä en osaa auttaa tuon kuvajutun kanssa :/. Minulla näkyy kuvat aivan normaalisti. Käsittelen kuvat GIMPillä tai Zonerilla, ja siinä sitten kääntelen ne oikeaan asentoon, jos on kuvatessa väärässä vinkkelissä. Tallennan ja siirrän blogiin, that's it.

    Btw, on muuten melkoisen harmillinen tämä sanavahvistus....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kääntelen ne kuvat aina oikein päin, bloggeri vaan ladatessa kääntää ne aina sivuttain... Ehkä tämä selviää joskus..

      Sanavahvistus on pepusta, mutta pakko pitää, estää roskaposteja ja haukkukommentoijia.
      Huomaa että siinä sanalootan vieressä on sellainen kiertomerkki jota klikkaamalla saa uuden sanan, kyllä sieltä semmoinenkin sana tulee mistä saa selvää :D

      Poista
  2. Mulla tulee kuvat kyllä oikeinpäin ainakin nykyään, lataan siis ihan vaan suoraan koneelta bloggeriin. Tarkotus olis jossain vaiheessa tosiaan laittaa ne nettialbumiin ja latailla sieltä blogiin.

    Voi vitsiläinen että tuo teijän koti on vaan edelleenkin NIIN ihana! <3

    Onnea myönteisestä päätöksestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outoa. Katsotaan miten seuraavien kuvien käy. Onkohan mulla joku asetus väärin...?

      No on se ihan ok kun on siivottu :D Ja siis tuo keittiö ja olkkari. Ääh haluun ton eteisen kuosiin..

      Kiitos :) Muuten en olis kyllä voinut aloittaa opiskeluja ollenkaan.

      Poista
  3. Jei, kivaa kun oot taas linjoilla!
    Mä en ole päivitellyt blogiani aikoihin, kun on niin uusi elämä :) Pitää vissiin aloittaa ihan uusi blogi :))

    Ihana tää sivupohja! Vitsit, ootko itte tehny vai jostain saanut?

    Ja teillä näyttää niin hyvältä! Ihana sisustus :)
    Niin ja tsemppiä opiskeluihin!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa olla linjoilla :)
      No kun on niin uusi elämä niin pitääkin aloittaa blogi että muut (meikäläinen) pysyy perässä!
      Päivitä ihmeessä kuulumisia johonkin!

      Sivupohja on bloggerin vakio johon vaihdoin tuon taustakuvan, joka on joskus netistä löydetty. Vähän sitä jouduin suurentamaan. Vieläkin voisi fiksata, mutta just nyt olen tyytyväinen. Täällä saa kivasti muuteltua kaikkia värejä ja kokoja ja fontteja sun muita.

      Meillä näyttää hyvältä kuvissa :D Aijai, kaikki ne jutut mitä jätänkin kuvaamatta...... :D

      Kiitos! :) Jännittää PALJON.

      Poista